Klaus er hurtig til at gennemskue mine ønsker og føre dem ud i livet. Samtidig byder han gerne ind, når han kan se muligheder for at lave noget fedt.

 

Brian Mogensen, WhyOrange

 

Sådan! Det er fedt! Jeg er så vild med de billeder.

 

lottejensen

Lotte Jensen

 

Anbefalelsesværdig, dygtig fotograf.

 

helenebeider

Vicktoria Noell Ingberg

 

Klaus Dreyer har fotograferet vores lille familie, han formår at “fange” det eftertænksomme barn og spilopmageren. Klaus har en fantastisk evne til at få barnets virkelige jeg frem på billedet. Han er tålmodig og giver sig god tid til børn. Vi er rigtig glade for hvert eneste billede, vi har fået taget og vil bestemt bruge Klaus en anden gang. De bedste anbefalinger herfra.

 

thers

Familien Thers

 

Klaus, du er for sej!

Susanne Holm

 

Som danser har jeg ind til videre oplevet Klauses billeder ved tre lejligheder. To gange ved prøverne til en forestilling og en gang til fotoshoot. Klaus har været fluen på væggen ved forestillingerne og alligevel har resultatet været dybt imponerende – hver gang. I forbindelse med fotoshoot var stemningen løs og uformel. Der var en behagelig atmosfære, og man blev hurtigt komfortabel i situationen. Allerede samme dag kom der smagsprøver på et par af billederne, og blot en eller to dage efter lå resultatet klar. Nogle af billederne med et kunstnerisk touch som tilføjer en ekstra dimension til billedet. Jeg vil helt sikkert anbefale Klaus til andre.

 

jespermhermansen

Jesper M. Hermansen

Jeg kan varmt anbefale Klaus og Headturn Images. Klaus formåede at lave så meget sjæl i billederne, at det ene har jeg en kopi af stort set alle steder.

 

mettegodststelmach

Mette G. Stelmach

 

Wow, fedt!

 

louisenielsen

Louise Nielsen

 

Klaus er en stille og rolig person, der giver plads til de skæve ideer. Han sætter sig ind i det univers man som kunde vil have frem i billederne. Han går meget op i, at man som kunde er tilfreds og godt tilpas under fotograferingen. Stor cadeau herfra.

 

miaoddershede

Marinka S. D. Sørensen

 

Stort!

 

colorrunaarhus2015

The Color Run Danmark

 

Klaus tager de smukkeste billeder til festen og du opdager ham næsten ikke. Han er god til autentiske billeder

 

rikkenlerche

Rikke N. Lerche

 

Super god oplevelse at blive fotograferet af Klaus. Stemningen var afslappet og helt nede på jorden, så man føler ikke, at det virker alt for kunstigt. Han er god til at lytte til, hvad man kommer med af idéer, men har også selv mange kreative forslag, så man er i trygge hænder.

 

linecrmoller

Line C. R. Møller

 

Kan kun anbefale at få taget sine billeder hos Klaus. Dygtig, venlig, imødekommende, super dygtig og kreativ.

 

Jesper Malm

Jesper Malm

 

Fede billeder endnu en gang!

 

sarahholmjacobsen

Sarah Holm Jacobsen

 

Tøv ikke med at bestille ham, hvis du har brug for en virkelig dygtig fotograf.

 

yvonneandersen

Yvonne Andersen

 

Det var rigtig sjovt at blive fotograferet af Klaus. Det var fedt, at jeg kunne komme med forslag til rekvisitter og motiver, så de gode billeder fik et personligt præg.

 

annesofiepuggaard

Anne Sofie M. Puggaard

 

Klaus er en behagelig og rar personlighed med interesse i samarbejde for at opnå det ønskede resultat. Jeg fik et positivt indtryk af Klaus og blev en oplevelse rigere.

 

mikkelknudsen

Mikkel Knudsen

 

Fik taget nogle meget fine dansebilleder, som efterfølgende er blevet professionelt redigeret, så udtrykket og bevægelsen i dansen er blevet fremhævet på en særdeles flot og effektfuld måde.


kristinengerstrom_230

Kristin Engerstrøm